måndag 30 mars 2009

Läget

Jag ligger inomhus, sjuk och eländig, därför är bloggen stendöd. Mellan feberdrömmarna läser jag Living Etc på papper och inspireras. 
Den säljs just nu på Pressbyrån till specialpriset 49 kronor. 
På onsdag hoppas jag komma igen - då är jag nämligen i Övik och där vet ni att jag brukar göra rejäla loppisrundor. 
Håll till godo. 

PS Ni som är i Stockholm i helgen laddar väl för Antikmässan? Själv tänkte jag gå på lördag. 

5 kommentarer:

Mimi sa...

Hej! Hoppas du kryar på dej snabbt! Tänkte bara svara på din fråga om Sampo putsmedlet. Jag tror inte du hittar det i sverige, när det är sjutusans svårt att få tag på det t.o.m. här i Finland. Men, ifall dina ljustakar inte är helt svarta, utan ändå helt i princip mässingsfärgade, så är POL putsmedlet, blå tub med vita texter helt okay.

Sara sa...

Tack!
Det var faktiskt inte jag som undrade om Sampo. Däremot så har jag faktiskt själv ett bra putsmedel för mässing som jag använt på mina ljusstakar. Det heter Brasso och finns att köpa på Mässingmäster på Götgatan här i Stockholm. Så du får hälsa henne det : )

Mimi sa...

Ojdå! Inte är det lätt att hålla reda på alla här på bloggen inte! Sara hette hon som undrade med, men tack jag skall hälsa henne om ditt medel!

Sara sa...

Hej! Tack båda två för era tips! Snurrigt att vi heter Sara båda två. Jag kommer förresten också från Ö-vik så du får gärna rapportera var utbudet är bäst just nu :-) Jag åker själv upp på onsdag nästa vecka men är rädd att loppisarna kommer att vara stängda under påskhelgen.

Sara sa...

Haha, ja, det var verkligen snurrigt. Kul att du också är från Övik. Lovar bra tips under veckan.